Nyheder

ByGuide 2019

RSM har produceret og distribueret ByGuide 2019 til en række forskellige byer. ByGuide indeholder et kort over centrum i den pågældende by og en række små annoncer, hvor annoncørens placering er vist på kortet. Derudover er der en aktivitetskalender for en del af de ting der foregår de enkelte steder.

Ringsted Bykort 2019

I samarbejde med Ringsted Turismenetværk, er der produceret og udgivet et kort for Ringsted Kommune.
Der er dels et kort over centrum, men også et kommunekort – annoncørernes placering er angivet på kortene.
Kortene udleveres fra forskellige attraktioner, overnatningssteder, restaurationer etc.

Turistbrochure for Næstved og Omegn 2019

I samarbejde med Næstved Turistforening, er der produceret og udgivet en turistbrochure for Næstved og Omegn.
Turistbrochuren er udarbejdet som en dagbog, skrevet af Ida på 11 år der er godt og grundigt træt af, at hun og hendes familie ikke kan komme på ferie i år.
I stedet oplever Ida sin hjemegn, og bliver meget overrasket over hvor mange smukke steder, hvor mange sjove steder og hvor mange gode is der findes tæt på, hvor Ida bor.
Turistbrochuren er trykt i 25.000 eksemplarer, og udleveres fra turistbureauet, fra turistinformationer i hele destination VisitSydsjælland-Møn, og fra de forskellige attraktioner, overnatningssteder etc.

Avis DM i Skills 2019

I forbindelse med DM i Skills 2019, der blev afholdt i Næstved i 4.-6. april, producerede vi en avis der præsenterede nogle af de unge mennesker der havde kvalificeret sig til DM i Skills. Avisen blev indrykket dels i Erhverv Sjælland, og der blev trykt ekstra eksemplarer der blev udleveret til de deltagende virksomheder.
De deltagende virksomheder købte en advertorial. Vores tekstforfatter interviewede virksomhed og det unge menneske, og der blev taget fotos.