Kommunikation

Det kan vi også

Reklamebureauet Sjællandske Medier “RSM” er den kreative del af Sjællandske Medier-koncernen. Sjællandske Medier udgiver 4 dagblade (8 titler) og 38 ugeaviser.
Vi er tilstede i hele Region Sjælland, Nordsjælland og i Københavns Vestegn.
Vi har 3 avistrykkerier.

Multimediehus

Vores styrker er den brede sammensætning af nyhedsmedier og kommercielle tilgange. Som multimediehus spiller vi på det optimale antal strenge, og vi skal sjældent gå over åen efter vand.
Vores Reklamebureau bygger på erfaring og know-how, opbygget via vores tilgang til ekspertise organisationen rundt. Samspillet mellem de kreative og de udførende kræfter har afgørende betydning for et kreativt stykke arbejde som kan underbygges med dokumenteret viden, suppleret med synlige resultater.
RSM besidder mange af de kræfter som andre reklamebureauer skal tilkøbe sig omkring konkrete opgaver.

Print der dækker hele Sjælland

Med Sjællandske Mediers daglige, og ugentlige printudgivelser i form af hhv. 8 dagsbladstitler og 38 ugeaviser, er vi såvel super lokale som vi er en ganske stor spiller på det regionale printmarked.
Vi dækker det meste af Sjælland fra Hillerød og Frederiksborg i Nord, indover Københavns Vestegn, Nordvestsjælland, Midtsjælland, ned over det Sydlige Sjælland, suppleret med udgivelser på Møn og Lolland Falster.
Den geografisk, regionale dækning sikrer at vi kan tilbyde såvel den helt lokale læser og kunde, som den regionale ditto, et bredt udvalg af lokalforankret nyhedslæsning, suppleret med kommercielle og slagkraftige annoncebudskaber, herunder RSM- baserede lokalkampagner.  

sn.dk

Sn.dk er et af Danmarks hurtigst voksende nyheds-sites. Det er muligt at købe onlineannoncering til ethvert behov og for enhver pengepung. Topbanner, artikelbanner, skybanner, ejerskab – mulighederne er endeløse.
Tag en snak med os – vi giver gerne et tilbud på netop din kampagne.
Sn.dk har lokale sites til de byer hvor vi også har redaktioner.
Ønsker du at målrette din annoncering til f.eks. Næstved, vælger vi at bruge sn.dk/naestved

Radio SLR

Radio SLR er vores lokalradio der sender på Syd- Midt- og Vestsjælland, samt i Kalundborg og Holbæk. Radio SLR har over 100.000 lyttere om ugen (iflg. tal fra Gallup) og sender på 4 frekvenser. Ligeledes er vi medejere af Radio Køge, hvilket betyder at vi er tæt på at være Sjællandsdækkende.
Vi har endvidere samarbejde med andre lokalradioer, så vi kan komme bredt ud med dit budskab.

24P

Har du brug for en videopræsentation af din virksomhed?
Har du brug for en biografreklame?
Hvad med en animeret stadion bandereklame?
Har du brug for en lille film du kan bruge på din hjemmeside og/eller de sociale medier?
Her kan vi også hjælpe dig. Vores produktionsvirksomhed 24P løser opgaverne.
Lad os give dig et tilbud på din film.

Se filmen og få et indblik i vores hverdag