Hvem er vi?

Vi ynder at betegne os selv som reklamebureauernes ”Havkat i hyttefadet”!
Reklamebureauet Sjællandske Medier (RSM) er et fuldt integreret reklamebureau som gerne blander sig i kampen om de store opgaver, samtidig med at vi løser hverdagens reklameopgaver med passion, ynde og professionalisme.
RSM er en del af Sjællandske Medier A/S, hvilket giver os et kæmpe knowhow inden for al print og internet markedsføring.
Vores netværk inden for den grafiske branche er stort, landsdækkende og intakt, ligesom en anderledes, kreativ tilgang til opgaver, store som små, gør os stærke og vidende, såvel lokalt som nationalt.
Vores dedikerede besætning på RSM har mange ”brødre og søstre” – således kan man med rette sige, at ca. 500 medarbejdere arbejder sammen om og for RSM, samt resten af Sjællandske Medier A/S.

Erfaring

De mennesker du møder på reklamebureauet har flere års erfaring indenfor medie- & bureaubranchen og har ligeledes stor erfaring indenfor kommercielt salg.

Vores projekt- og produktionskoordinator, Ghita Madsen har over 40 års erfaring fra bureaubranchen. Først i Nykøbing F., så i København og nu i Næstved. Ghita er en ørn til projekt- og produktionsstyring, hvor det hører til den absolutte sjældenhed at der tabes bolde.
Vi er ikke bange for at tage fat på nye områder – det vi ikke ved, undersøger vi og vi lærer nyt hele tiden, så vi er klædt godt på til at løse opgaverne for vores kunder.

Bureauets historie

Reklamebureauet Sjællandske Medier ”RSM” har rødder langt tilbage i tiden – faktisk 100 års erfaring indenfor bureaubranchen.
RSM er et resultat af en fusion mellem Holst Reklamebureau A/S og Reklamebureauet Sjællandske Medier.
Holst Reklamebureau A/S blev grundlagt i 1919 af Svend Holst under navnet Sydsjællands Annoncebureau. Firmaet blev herefter videreført og videreudviklet af sønnen Flemming Holst og senere af barnebarnet Erik Holst.
I 2005 blev Holst Reklamebureau solgt til Medieforlaget i Vordingborg, som var delvist ejet af Udgiverselskabet – i daglig tale bedre kendt som Dagbladet Ringsted.
Sjællandske Mediers Reklamebureau var hjemmehørende i mediehuset der tidligere var kendt som Næstved Tidende og Sjællandske Dagblade.

I 2008 fusionerede de to mediehuse, Sjællandske Medier og Dagbladet A/S, og det var i denne forbindelse at Reklamebureauet Sjællandske Medier ”RSM” så dagens lys i den udformning som kendetegner os i dag.