Hvad kan vi tilbyde

Tryksager

Vi kan hjælpe med stort set alt – tryksager i alverdens udformninger, brochurer, foldere, brevpapir, visitkort, kuverter, aviser; men også POS materiale. Skiltning, roll ups, stofbannere, dekoration af biler – kun fantasien sætter grænser. Spørg os – vi regner gerne et tilbud på din opgave.

Kommunikations-strategi

Har din virksomhed brug for en ny kommunikationsstrategi og måske et nyt design?Mød os, og vi taler om dine personlige tanker og ønsker. Ud fra vores drøftelser, kommer vi med et person- og virksomhedsrelateret oplæg til hvordan, vi kan komme videre, og vi udarbejder også gerne et kreativt oplæg.


Print
dagblade og ugeaviser

Reklamebureauet er en del af koncernen Sjællandske Medier A/S.
Sjællandske Medier udgiver 4 dagblade/8 titler og 38 ugeaviser. Vi er til stede i hele Region Sjælland samt i Nordsjælland, og udgiver hver uge over 1 million gratis ugeaviser samt de betalte dagblade i Vordingborg, Næstved, Slagelse, Ringsted, Roskilde, Køge, Holbæk, Kalundborg og Hillerød.
Der er der 3 avistrykkerier i koncernen, der udover at trykke vores egne aviser, også trykker for andre bladhuse

Outdoor

Har du brug for et nyt skilt til din virksomhed?
Pyloner, med eller uden lys, LED-skilte, små skilte til montering på væg?
Større skilte til brug som bandereklame på et stadion?
Billboards, Abribus, Railboards, busreklame, dekoration af din nye bil?
Bare sig til – vi finder den rigtige løsning og den rigtige pris til dig.

Grafisk produktion

Vores in-house grafikere sidder klar til at hjælpe med din opgave.
Skal du have indrykket en annonce, og har du ikke nogen til at hjælpe dig, står vi klar. Annoncer til vores aviser produceres for et mindre produktionstillæg.
Vores grafikere er altid klar til eksempelvis at gå i gang med din brochure eller dit brevpapir. Du får tilbud på vores arbejde inden vi går i gang.

Videreformidling

Har du brug for at få indrykket din annonce i et medie udenfor dit lokale område, måske i et fagtidsskrift?
Giv lyd – vi har kontakt med mediehusene i hele landet, og kan hjælpe dig med ekspedition af din annonce. Har du brug for hjælp med adresser til din pressemeddelelse? Vi hjælper med adresselister til de forskellige medier.